Najnovšie recenzie zo sekcie Plechové hračky
Jednoduché a zároveň perfektné vyhotovenie.
Kvalitná ručná výroba.
Príjemné prekvapila kvalita spracovania.
- malé šikovné autíčko
- neodveziete sa v ňom :)
Tak lacnú Tatru 603 nikde nezoženiete, ani v bazáre. Hoci sa v nej neodveziete, môžete si zaspomínať na dávnejšie časy a kus histórie si preniesť domov do súčasnosti. Vaše deti pochopia, že kľúčom sa neodomyká len zámok dverí, ale dá ním odštartovať zábava. Tak dotoho.
- šikovná hračka
- netradičná a trochu inteligentná :)
- niečo nové pre súčasné deti,
- nevie lietať :)
S lienkou som sa hrával ako dieťa, aj sestra. Vydrží toho veľa :) Dá sa s ňou zabaviť, urobiť bludisko a pod., dokáže sa vyhnúť pádu zo stola, hoci občas sa pokúsi vzlietnuť :)
Jedinečný výrobok. Hračka s tromi rýchlosťami vpred a jednou vzad, brzdou a skvelým mechanizmom pohonu, navyše možnosť zatáčania pomocou volantu a pripojenie ďalších prvkov. Toto všetko v malej plechovej skrinke :) Dávno to predbehlo dobu už pre niekoľkými desiatkami rokov. Hral som sa s ním ako dieťa a hoci som ho nevlastnil, závidel som každému kto ho mal. Odporúčam.
- Pekne prevedenie
- Spiatočka sa zadrháva a nie vždy ide zaradiť. Som zvedavá ako to zvládne vnuk.
- na klucik
- netreba baterky
- klasika
- mohla by byt otvaratelna
- na zmenu smeru jazdy ju treba zvesit a otocit, ale da sa to
- Skvelý výrobok
- Kvalitné hračky pre deti
Tovar v požadovanej kvalite s podporou európskej ekonomiky.
- Vsetko je super!!!
- Vnuk sa tesil.
- Super
- Krásna potlač
- Krásne farby
- Ostrá hrana blatníka!
- Krivá / krivo zmontovaná predná náprava - zlý rejd
- Prevodovka sa zasekávala
Celkom ma tento traktor sklamal, mám iné 2 staršieho dáta výroby a nemajú také vady ako tento. Najhoršia je prevodovka, asi prvých 10 natočení sa zasekla, teda po uvoľnení ručnej brzdy sa neudialo nič - bolo treba popreradzovať rýchlosti a to asi uvoľnilo nejaké zaseknutie vnútri. Teraz posledné 3 razy fungovala ok, hádam sa to nevráti.
A ostré hrany na blatníkoch sú vážna vec ak sa s tým majú hrať deti. Staršie traktory to nemajú - je tam spravené zaoblenie. Toto je jasné šetrenie - ale dosť smutné.
Inak vo vitríne s nejakým príslušenstvom je to dokonalý pohľad. Nádhera. Takže zmiešané pocity z tohto kúsku.
- vizual top
- funkcne casti
- tiahlo je celkom makky kov - ohyba sa
V suprave s traktorom vyzera fantasticky. Funckne casti dodavaju realizmus. Ale je to skor na pozeranie, resp. velmi opatrne hranie pre vacsie deti resp. dospelych :D Niektore diely su makke a urcite lahko znicitelne..
Nostalgická spomienka na najobľúbenejšiu hračku nášho, dnes už dospelého, syna. Dúfam, že sa aj obdarovaný s ním bude hrať rovnako rád ...
- Originalni hracka, syn byl opravdu prekvapeny
- Da se dat na ruzna mista v byte
- Spravne nasazeni chce trochu cvik, pro deti to neni uplne jednoduche
Lanovka je vzhledove velmi pekna, pekny byl i obal. Je to originalni hracka, ktera deti opravdu prekvapila. Kvalita odpovida cene, takze jsem spokojena. To nasazovani lanovky neni uplne jednoduche, je potreba zvazit pro jak velke dite tu hracku kupujete.
Zobrazujem 121 - 140 zo 275 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...14 Ďalšie »